Ask Your Question
0

cannot find node with live management

asked 2013-07-18 07:20:18 -0500

isuleman gravatar image

Hi ,

I recently installed Puppet Enterprise 3.0 , and i can't find node in Live management. i got this message "An error occurred while the server was looking for active nodes. For more information, check /var/log/pe-httpd/error.log."

Please help me,thanks

Regards

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Can you post the contents of that log file?

GregLarkin gravatar imageGregLarkin ( 2013-07-18 15:35:47 -0500 )edit

Here http://www.mediafire.com/view/7i9dqz3l3co5mh8/error.log you can download the log file , Thanks for you're help Regards.

isuleman gravatar imageisuleman ( 2013-07-19 00:40:59 -0500 )edit

Is your server using IPv4, IPv6 or both? One of the errors in your log file indicates there might be a problem with the memcached daemon listening on localhost IPv6 ...(more)

GregLarkin gravatar imageGregLarkin ( 2013-07-19 09:36:59 -0500 )edit

the output of "netstat -an | grep 11211" : tcp 0 0 127.0.0.1:11211 0.0.0.0:* LISTEN udp 0 0 127.0.0.1:11211 0.0.0.0:*

isuleman gravatar imageisuleman ( 2013-07-21 23:23:50 -0500 )edit

it's ok i resolve my problem. thank man

isuleman gravatar imageisuleman ( 2013-07-23 00:41:25 -0500 )edit

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2013-07-24 14:59:25 -0500

GregLarkin gravatar image

updated 2013-07-24 18:41:50 -0500

The OP reports:

I added to my /etc/hosts :

127.0.0.1 'yourservername.example.com' yourservername localhost

NB: Please ignore the single quotes above - they are only there to prevent the AskBot software from turning the hostname into a link.

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

Stats

Asked: 2013-07-18 07:20:18 -0500

Seen: 1,572 times

Last updated: Jul 24 '13