SSH Error when running jenkins restart dev script

asked 2016-07-29 12:13:11 -0600

DevOops gravatar image

Hello all,

I apologize if this isn't the right place to ask this question, I just don't know where else to turn. So if this isnt the right place I would be much appreciated if someone could point me in the right direction. I will try to be as detailed as possible, but I am extremely new to this entire process.

So, I have dev wordpress site hosted on linode and a wordpress live site also on linode. Using vagrant and puppet and puphpet the previous coder I worked with had this set up that people can edit the dev wordpress site and once they are satisfied they can "push" the dev environment to the live site by pressing a button on the jenkins site. The dev who set this up is no longer here and a couple days ago the dev site went down with a 504 error. When I try to restart the dev site via jenkins I get this error:

==> dev: Successfully installed haml-4.0.7
==> dev: Successfully installed facter-2.4.6
==> dev: Building native extensions.  This could take a while...
==> dev: Successfully installed ruby-augeas-0.5.0
==> dev: Successfully installed deep_merge-1.0.1
==> dev: 5 gems installed
==> dev: Finished installing Puppet requirements
==> dev: Installing Puppet 3.4.3
==> dev: ERROR:  Error installing puppet:
==> dev:    json_pure requires Ruby version ~> 2.0.
==> dev: Successfully installed rgen-0.6.6
==> dev: Finished installing Puppet 3.4.3
==> dev: Running provisioner: puppet...
==> dev: Running Puppet with site.pp...
==> dev: /usr/local/rvm/scripts/cli: line 855: 24802 Killed                  "$rvm_scripts_path/set" "$rvm_action" "${rvm_ruby_args[@]}"
The SSH command responded with a non-zero exit status. Vagrant
assumes that this means the command failed. The output for this command
should be in the log above. Please read the output to determine what
went wrong.
Build step 'Execute shell' marked build as failure
[BFA] Scanning build for known causes...
[BFA] No failure causes found
[BFA] Done. 0s

It also started to just randomly add linodes when before it would just replace my "wordpress-dev"

I really have no idea what are where to go and would love any help or direction, thanks!!!

edit retag flag offensive close merge delete