puppet enterprise installation failing on RHEL 7.5

asked 2018-10-05 02:11:07 -0500

Shashikala gravatar image

Hi,

I am trying to install puppet enterprise 2016.1.2 on RHEL 7.5 through web console, but it is constantly failing with below error while Install Puppet Enterprise Failed to run PE installer

Uploading Enabled Repositories Report Uploading Enabled Repositories Report Loaded plugins: langpacks, product-id, subscription-manager Loaded plugins: langpacks, product-id, subscription-manager * yum clean all --disablerepo='' --enablerepo=puppet-enterprise-installer Loaded plugins: enabled_repos_upload, langpacks, package_upload, product-id, : search-disabled-repos, subscription-manager Loaded plugins: enabled_repos_upload, langpacks, package_upload, product-id, : search-disabled-repos, subscription-manager Cleaning repos: puppet-enterprise-installer Cleaning repos: puppet-enterprise-installer Cleaning up everything Cleaning up everything Maybe you want: rm -rf /var/cache/yum, to also free up space taken by orphaned data from disabled or removed repos Maybe you want: rm -rf /var/cache/yum, to also free up space taken by orphaned data from disabled or removed repos Uploading Enabled Repositories Report Uploading Enabled Repositories Report Loaded plugins: langpacks, product-id, subscription-manager Loaded plugins: langpacks, product-id, subscription-manager * rm -f /etc/yum.repos.d/puppet-enterprise-installer.repo * mkdir -p '/opt/puppetlabs/puppet/share/installer/installer' * cp -pR '/puppet/puppet-enterprise-2016.1.2-el-7-x86_64'/ '/opt/puppetlabs/puppet/share/installer/installer' ** RACK_ENV=production /opt/puppetlabs/puppet/bin/bundle exec thin start --debug -p 3000 -a 0.0.0.0 --ssl --ssl-disable-verify Using rack adapter Thin web server (v1.6.3 codename Protein Powder) Debugging ON Maximum connections set to 1024 Listening on 0.0.0.0:3000, CTRL+C to stop cp -rp /opt/puppetlabs/puppet/share/installer/installer /tmp/pe-installer-kfXtC4GH/install cp -rp /tmp/installer-content20181005-3186-181ybz1 /tmp/pe-installer-kfXtC4GH/bl4ul252.ad.infosys.com.answers

The same is installed fine on RHEL 7.2 VM's, is there a issue with RHEL 7.5 version? Please help.

edit retag flag offensive close merge delete