Ask Your Question
0

Error: "Error 400 on SERVER: (<unknown>): did not find expected alphabetic or numeric character while scanning an alias" [closed]

asked 2013-10-14 07:06:32 -0500

robrwo gravatar image

What does this error mean, and how do I diagnose and fix it?

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason the question is answered, right answer was accepted by robrwo
close date 2013-10-25 05:06:35.721089

Comments

I'm getting similar errors on the master: "Error: Could not retrieve catalog from remote server: Error 400 on SERVER: can't convert Array to String (Array#to_str gives Array ...(more)

robrwo gravatar imagerobrwo ( 2013-10-14 07:36:15 -0500 )edit

Would you run Puppet with debug and trace enabled, and post more of the log?

Ancillas gravatar imageAncillas ( 2013-10-14 09:56:45 -0500 )edit

There's nothing in the debug and trace output of the logs. I am updating the ticket with more information.

robrwo gravatar imagerobrwo ( 2013-10-14 11:25:25 -0500 )edit

Does both `hostname` and `hostname -f` return the correct values?

spuder gravatar imagespuder ( 2013-10-14 17:07:15 -0500 )edit

@spuder: yes

robrwo gravatar imagerobrwo ( 2013-10-15 09:08:05 -0500 )edit

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
1

answered 2013-10-21 09:03:12 -0500

robrwo gravatar image

As per http://projects.puppetlabs.com/issues/22287 I have upgraded to PE 3.1.0, and I no longer get this error.

edit flag offensive delete link more

Comments

I am getting this error again. :(

robrwo gravatar imagerobrwo ( 2013-10-23 05:30:17 -0500 )edit

For what it's worth, I checked the hieradata for syntax errors.

robrwo gravatar imagerobrwo ( 2013-10-23 06:03:10 -0500 )edit

No, apparently there was a syntax error in an alias: I used *&foo instead of *foo.

robrwo gravatar imagerobrwo ( 2013-10-25 05:06:14 -0500 )edit

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2013-10-14 07:06:32 -0500

Seen: 740 times

Last updated: Oct 21 '13