Ask Your Question
0

Installed pupet , node_aws not showing up

asked 2014-01-19 18:46:33 -0500

Nathnpal gravatar image

Hi All,

Newbie Starting with Puppet on ubuntu

Installed puppet, puppetlabs/cloud_provisioner, gems guid and fog

Puppet help not showing node_Aws command. What else i need to install

Thanks in advance.

NP

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Are you trying to use the cloud provisioner to create and bootstrap a new AWS instance?

Ancillas gravatar imageAncillas ( 2014-01-25 11:16:29 -0500 )edit

Yes that is the goal. Is it supported with out Puppet Enterprise?

Nathnpal gravatar imageNathnpal ( 2014-01-26 23:56:42 -0500 )edit

Yes it is. See my answer.

Ancillas gravatar imageAncillas ( 2014-01-27 19:47:22 -0500 )edit

I have the following in .fog but node_aws not showing up. :default: :aws_access_key_id: ABCD :aws_secret_access_key: EFG

Nathnpal gravatar imageNathnpal ( 2014-01-28 19:40:12 -0500 )edit

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2014-01-27 19:48:06 -0500

Ancillas gravatar image

Here's the doc. on install, configuring, and using the cloud provisioner.

http://docs.puppetlabs.com/pe/latest/cloudprovisioner_configuring.html#adding-amazon-web-services

Let me know if you need additional help if the doc. doesn't help you.

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2014-01-19 18:46:33 -0500

Seen: 293 times

Last updated: Jan 27 '14