Ask Your Question
0

unable to fetch my node definition - Error 400

asked 2014-04-07 09:19:06 -0500

norris gravatar image

I'm running puppet 3.3.1-rc2 on my agent and 3.3.1 (Puppet Enterprise 3.1.0) on my master.

I was able to generate my certs on the agent, sign it on the master, but when I do puppet agent --test, I get the following:

Warning: Unable to fetch my node definition, but the agent run will continue: Warning: Error 400 on SERVER: Could not retrieve facts for puppet-agent.vm: Failed to find facts from PuppetDB at learn.localdomain:8081: SSLconnect returned=1 errno=0 state=SSLv3 read server certificate B: certificate verify failed: [certificate revoked ... (more)

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Thank you. I looked at the posts you listed and it is not quite the same issue I'm bumping in to. I uninstalled the puppet agent and did a ...(more)

norris gravatar imagenorris ( 2014-04-07 13:29:21 -0500 )edit

Ugh, is the re-deployed agent on the same machine as the puppetdb?

ffrank gravatar imageffrank ( 2014-04-07 16:39:28 -0500 )edit

The re-deployed agent was is on a different vm. When I did the re-install, I added the puppetdb option to install. After doing a reinstall, I noticed that the install ...(more)

norris gravatar imagenorris ( 2014-04-08 07:47:52 -0500 )edit

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2014-04-08 07:50:44 -0500

norris gravatar image

Ensure that puppet agent --test runs without any issues on the master was achieved by re-installing the puppet master then re-installing the puppet agent (on a different machine). My issue is resolved. Thank you for all the responses.

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2014-04-07 09:19:06 -0500

Seen: 3,037 times

Last updated: Apr 08 '14